HighlightStiri

Mercedes-Benz și ENGIE, parteneriat in Romania

De 20 ianuarie 2020No Comments

Mercedes-Benz Romania si ENGIE Romania anunta un parteneriat, la nivel national, pentru promovarea ofertei de statii de incarcare electrice Elvi, produse de EVBox, companie detinuta de ENGIE, lider la nivel mondial in productia de statii de incarcare.

Parteneriatul vine in intampinarea clientilor Mercedes-Benz si smart EQ care opteaza pentru achizitionarea de autoturisme electrice sau plug-in hybrid, facilitându-le acestora dotarea cu stație electrică de încărcare Elvi EVBox pentru utilizarea la domiciliu.

Cei interesati pot beneficia de un pachet integrat de servicii de consultanta, instalare, mentenanta, monitorizare online si asistenta tehnica pentru statia electrica. Clientii care opteaza si pentru un contract de furnizare de energie electrica din partea ENGIE Romania vor putea beneficia si de un abonament de servicii e-mobility cu acces la mai mult de 160 de puncte de incarcare la nivel national, asigurand astfel incarcarea in spatiul public a autovehiculelor electrice in limita a aproximativ 3.000 km.

„Sustenabilitatea este o parte integranta a strategiei Mercedes-Benz si reprezinta un aspect important in activitatea noastra de responsabilitate corporativa. Suntem bucurosi sa facem un nou pas catre mobilitatea electrica alaturi de ENGIE Romania si sa oferim clientilor noșstri o solutie completa de mobilitate electrica”, a declarat Martin Schulz, Director General Mercedes-Benz Cars Romania si CEO & Presedinte Mercedes-Benz Romania.

Share

Leave a Reply

eighteen − eight =