Stiri

Mercedes-Benz Vans a depasit 400.000 unitati comercializate in 2017

De 11 ianuarie 2018No Comments

Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vanzari in 2017, depasind in premiera pragul de 400.000 unitati comercializate pe parcursul unui an, in crestere cu 12% fata de nivelul anului 2016. Astfel, Mercedes-Benz Vans marcheaza al cincilea an consecutiv de crestere la nivel de vanzari.

Toate modelele Mercedes-Benz Vans au contribuit la rezultatul-record al diviziei, fiecare dintre acestea inregistrand cele mai bune rezultate de vanzari de la debutul lor pe piata.

Legendarul model Mercedes-Benz Sprinter a inregistrat cele mai bune vanzari din toate timpurile, in anul care prefateaza aparitia noii generatii a autovehiculului comercial usor de dimensiuni mari.

Segmentul mediu al autovehiculelor comerciale usoare, compus din Mercedes-Benz Vito si Clasa V, a reprezentat cel mai puternic vector de crestere a vanzarilor pentru Mercedes-Benz Vans in 2017, inregistrand rate de crestere anuala de peste 20%.

De asemenea, Mercedes-Benz Clasa X, primul pickup lansat de cel mai mare producator auto premium din lume, a inregistrat rezultate foarte bune de la debutul in Europa, in noiembrie 2017.

Share

Leave a Reply

16 − fourteen =