Stiri

Mercedes E-Class cu ampatament lung a fost lansat la Shanghai

De 22 aprilie 2013No Comments

Mercedes va construi in China modelul E-Class L care primeste 14 cm la lungimea totala pentru ca pasagerii de pe bancheta sa aibe parte de un confort superior.

E-Class L prezentat de Mercedes la salonul auto de la Shanghai este o versiune a modelului E-Class 2014 cu ampatamentul marit cu 14 cm.

Acesta este destinat pietei chineze unde traditia cere ca limuzinele sa fie conduse de un sofer, asadar spatiul destinat pasagerilor de pe bancheta este foarte important.

Mercedes E-Class L va fi oferit in ambele versiuni de echipare disponibile si pe pietele din Europa si Statele Unite, si anume “Sedan “ si “Sport”.

Gama de motoare ce va echipa noul model este formata exclusiv din propulsore pe benzina, modelele disponibile fiind E 260 L BlueEFFICIENCY de 204 CP, E 300 L cu motor cu sase cilindri si 245 CP si modelul de top E 400 L  care produce 333 CP. Toate cele trei versiuni vin echipate standard cu cutie de viteze automata.

Mercedes promite ca pe viitor va extinde gama E-Class L, prima versiune ce se va alatura fiind E 400 L Hybrid care este este folosita pentru a lansa acest model la salonul de la Shanghai.

 

Share

Leave a Reply

12 + 13 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373