StiriVideo

Mercedes EQC se afla in faza finala a testelor

De 21 august 2018No Comments

Mercedes EQC este tot mai aproape de lansarea oficiala si intrarea in productie, crossoverul electric aflandu-se in ultima runda a procesului de testare conform unui nou video realizat de marca germana.

Mercedes prezinta in cele mai noi imagini testele realizate la temparturi inalte cu viitorul sau model, mai precis in desertul Tabernas din Spania. Viitorul rival al modelului Audi e-tron este expus insa intr-o varianta camuflata, insa chiar si asa se poate observa cum modelul preia o sumedenie de elemente de pe Generation EQ concept.

Chiar si asa, Mercedes EQC va dispune de un design frontal mult mai putin futurist, marcat in primul rand de grila frontala masiva flancata de blocurile optice cu LED-uri. In ceea ce priveste trenul de rulare, Mercedes-Benz a ramas in zona secretoasa, insa este cunoscuta configuratia pregatita pentru conceptul Generation EQ.

Daca lucrurile vor ramane neschimbate, atunci crossoverul EQC va beneficia de doua motoarte electrice care dezvolta 402 cai putere si un cuplu maxim de 700 Nm si o baterie litiu-ion capabila sa asigure o autonomie de circa 500 km.

Share

Leave a Reply

3 × 4 =