Stiri

Mercedes-Maybach by Virgil Abloh lansat in editie limitata

De 5 aprilie 2022No Comments

Nascut in Rockford, Illinois, Virgil Abloh a fost un artist, inginer, director de creatie, designer industrial si de moda, muzician, DJ si filantropist. A colaborat cu Mercedes la trei proiecte Maybach, prezentul proiect, fiind incheiat chiar inainte de moartea lui Abloh, in noiembrie anul trecut, la doar 41 de ani. La desenarea acestui Mercedes-Maybach, artistul a colaborat cu Gorden Wagener, seful de design Mercedes-Benz Group.

Editia limitata in 150 de exemplare este realizata pe baza unui Mercedes-Maybach S-Class S680, vopsit in doua nuante, cu negru de la linia geamurilor in sus, inclusiv capota si capacul portbagajului, respectiv bej de la zona vitrata in jos, inclusiv jantele. Aceeasi combinatie cromatica se regaseste si in interior, unde cele patru scaune, volanul, panourile portierelor, plansa de bord si plafonul sunt bi-colore. Un logo special Mercedes-Maybach si Virgil Abloh se regaseste emobasata pe consola centrala, pernele posterioare, tetiere si praguri.

Fiecare posesor al editiei limitate va primi odata cu masina si o cutie din lemn, acoperita cu piele napa de culoare bej si acelasi logo particular. In cutie se vor regasi cele doua chei ale vehiculului, un breloc si o macheta la scara 1:18. De asemenea va fi livrata si o husa speciala pentru masina. Tot Virgil Abloh a semnat si o mini colectie fashion, lansata alaturi de modelul Maybach, continand tricouri din bumbac vintage bej, pulovere si hanorace din fleece, sepci de baseball si manusi de pilotaj din panza, neopren si piele de caprioara. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373