HighlightStiri

Mercedes-Maybach Pullman primeste un facelift

De 15 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Mercedes anunta o serie de modificari stilistice si tehnice pentru nava amiral a companiei, limuzina Maybach Pullman.

Mercedes-Maybach Pullman primeste o noua grila frontala cu bare cromate dispuse pe verticala si noi jante din aliaj, de 20 inch, cu design opac pe centru si zece spite. Facelift-ul minor se limiteaza la aceste modificari in ceea ce priveste caroseria exterioara a modelului de peste 6,5 metri.

In cabina, peisajul este dominat de cele doua scaune individuale VIP care ofera ocupantilor din spate cel mai mare spatiu pentru picioare din segment. Pullman dispune de un separator intre locurile din fata si cele din spate, un geam fumuriu care poate fi actionat prin comanda electrica si un sistem de sonorizare separat.

Dincolo de cateva nuante noi disponibile pentru tapiteria din interior, Mercedes-Maybach Pullman vine cu cele mai importante noutati sub capota. Mai precis, motorizarea V12 de 6.0 litri prevazuta cu o pereche de turbine dezvolta de acum 630 cai putere si un cuplu maxim de 1000 Nm.

Mercedes-Maybach Pullman facelift poate fi deja comandat, la un pret de plecare de 500 000 euro. Limuzina germana va fi disponibila in curand si in varianta blindata.

Share

Leave a Reply

eighteen + 4 =