HighlightStiri

Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury concept, prezentat oficial la Beijing

De 24 aprilie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mercedes a prezentat la Auto China din Beijing noul concept Vision Maybach Ultimate Luxury facand apel la cele mai populare caroserii de pe piata chineza: sedan si SUV. Conceptul Mercedes apeleaza la un design care integreaza stilistic liniile caroseriei unui SUV si a unui sedan, plusand cu un interior ultra-luxos.

Vision Ultimate Luxury dispune de un tren de rulare electric cu tractiune integrala, cele 4 motoare reusind sa dezvolte teoretic in regim combinat 738 cai putere. Conceptul beneficiaza de o autonomie de 320 km gratie bateriei litiu-ion de 80 kW. Un sistem de incarcare rapida promite in 5 minute suficienta energie pentru 100 km.

Designul noului concept Mercedes-Maybach scoate la iveala un vehicul care arata ca un sedan inaltat serios de la sol, motiv pentru care conceptul a fost prevazut cu jante gigant cu forma de turbina. Designul dual este tratat ca tema simbolica prin linia din crom despartitoare care imparte automobilul in doua de la inceputul plafonului pana la luneta spate.

Numele Maybach obliga clientii sa apeleze la serviciul unui sofer in timp ce ei se relaxeaza in luxul si confortul oferit de scaunele individuale din spate. Imbracate in piele Nappa vopsita in Crystal White cu insertii in nuanta aurului rosu, scaunele din spate sunt despartite de o consola sofisticata care prevede si un serviciu de ceai retractabil, dotat pana si cu sistem de incalzire.

Mercedes-Benz va folosi elemente ale acestui concept in dezvoltarea noii generatii a modelului GLS.

Share

Leave a Reply

thirteen − 12 =