HighlightStiri

Mercedes pregateste conceptul Electric Silver Arrow pentru Pebble Beach

De 10 iulie 2018No Comments

Mercedes-Benz se va prezenta luna viitoare la Pebble Beach Concourse d’Elegance cu noul concept Electric Silver Arrow, prefatat odata cu prezentarea sculpturii Aesthetics Progressive Luxury (foto).

Studiul de design isi va trage sursa de inspiratie din masinile sport ale anilor ’30 si va dispune de o configuratie cu un singur loc si un cockpit deschis. In acest moment, nu se cunosc alte detalii despre Electric Silver Arrow Concept, insa se poate banui ca prototipul va dispune de o capota luna, un posterior aerodinamic si o grila masiva.

Speculatiile din jurul conceptului pregatit de Mercedes pentru Pebble Beach sugereaza ca acesta va fi folosit pentru a promova sub-brandul EQ, viitoarea gama de vehicule electrice ale marcii germane.

Fiind un omagiu adus masinilor iconice din anii ’30, conceptul Silver Arrow ar putea reitera performantele legendarului W125, care a atins in 1938 viteza de 432 km/h. Exista sanse ca pe viitor, undeva dupa anul 2022, ca  Electric Silver Arrow Concept sa stea la baza unui viitor model Mercedes-AMG EQ.

Share

Leave a Reply

20 + 17 =