Stiri

Mercedes prezinta C-Class Coupe si Cabriolet facelift

De 21 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mercedes prezinta versiunile facelift ale modelelor C-Class Coupe si Cabrio inainte de lansarea oficiala pregatita pentru Salonul Auto de la New York. Versiunile coupe si cabrio urmeaza atent pasii inaintasilor sedan si wagon si sunt echipate noi bare, o grila revizuita si LED-uri High Performance.

Mercedes C-Class Coupe primeste, de asemenea, stopuri restilizate iar versiunea convertible este prevazuta cu sistemul de iluminare Night Package. In cabina, schimbarile aduse de facelift sunt minore si se limiteaza la functiile cu touch de pe volan, noul instrumentar de bord digital de 12,3 inch, un buton de start-stop care imita designul unei turbine si controller touchpad cu vibratii. Schimbarile de ordin tehnologic continua prin noul sistem ambiental de iluminare disponibil in 64 de culori si sistemul de voice control LINGUATRONIC cu noi functionalitati.

Modelul este disponibil pe piata europeana in versiunile de motorizare C 200 si C 200 4MATIC cu motor 1.5 litri capabil sa dezvolte 181 cai putere si 280 Nm. Prevazut cu un generator de 48 volti, C-Class Coupe & Cabriolet C 200 primeste un plus de 19 cai putere in momentul accelerarii. Cu acest tren de rulare, Mercedes pretinde un timp de acceleratie 0-100 km/h de 7,9 secunde si o viteza maxima de constructie de 240 km/h. Consumul mixt oficial este de 6,1 litri la 100 km.

Fanii diesel-ului au la dispozitie versiunea C 220 d cu motor de 2.0 litri si 190 cai putere, cu peste 20 de cai putere mai mult decat actualul C 220 d. Cei care cauta inalta performanta se pot opri asupra versiunii C43 cu motor V6 twin-turbo de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 384 cai putere si 520 Nm.

Share

Leave a Reply

one × four =