Stiri

Mercedes prezinta interiorul noului V-Class

De 21 octombrie 2013No Comments

Constructorul german adopta o noua strategie in privinta utilitarelor pentru transportul de persoane, care se dezvolta in doua directii.

Mercedes se pregateste sa inlocuiasca modelul R-Class, care nu a avut foarte mare succes la public, cu o versiune a viitorului model Vito, special echipata pentru a oferi un confort similar cu al unui autoturism, acesta urmand sa inlocuiasca si modelul Viano.

Noul membru al familiei va primi denumirea V-Class si se va deosebi de viitorul Vito prin dotarile prezente la bord si finisarile interioare.

Mercedes spune ca noul V-Class este destinat familiilor cu multi membri sau firmelor care se ocupa cu transportul de persoane, carora le ofera un spatiu interior mai mare si confortulul unui autoturism.

Din echiparile noului V-Class, Mercedes ne atrage atentia asupra sistemelor de siguranta, care reprezinta unul dintre avantajele prezentate de constructor. Acestea sunt preluate de la noile E-Class si S-Class si include sub numele Mercedes Intelligent Drive monitorizarea unghiului mort si asistarea la parcare cu vedere de 3600. Ca echipament standard, noul Mercedes V-Class va beneficia de senzor de oboseala pentru sofer si asistare la vant lateral.

Share

Leave a Reply

3 − 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373