Stiri

Mercedes prezinta oficial cea mai sigura masina din lume: S600 Guard

De 8 august 2014No Comments

Dupa o prima prezentare a noului model blindat S600 Guard, Mercedes revine cu detalii complete despre modelul sau adresat unei clientele speciale, in continua nevoie de siguranta.

Alaturi de primele imagini oficiale, Mercedes anunta ca noua limuzina blindata este cea mai sigura masina din lume. Cu alte cuvinte, nivelul de protectie balistica ajunge la VR9. S600 Guard utilizeaza un otel special, care nu poate fi gasit la masinile obisnuite, un otel montat intre suprafata exterioara a masinii si structura caroseriei.

Mai mult, S600 Guard beneficiaza de o structura speciala din fibre sintetice denumita aramid, extrem de rezistenta la corpurile externe, dar si componente din polietilena. Tata suprafata vitrata a fost acoperita cu policarbonat pe interior si are o structura laminata, in vederea protectiei de gloante si grenade. 

Mercedes-Benz a tinut ca noul S600 Guard sa nu poarte semne dinstictive din punct de vedere estetic fata de modelul de serie. Sub capota, regasim motorul V12 de 6.0 litri biturbo cu 530 cai putere si un cuplu maxim de 830 Nm.

Gama de echipamente speciale mai include sistem de alarma de panica, geamuri laterale hidraulice, sistem de urgenta pentru aer conditionat si altele.{gallery}S600 Guard{/gallery}

Share

Leave a Reply

twenty − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373