Stiri

Mercedes publica inca un teaser pentru S Class Cabriolet

De 25 august 2015No Comments

135474737190163404-w850

Noul model se va intalni pentru prima oara cu publicul la salonul auto de la Frankfurt, insa constructorul german ne atrage inca o data atentia asupra acestui eveniment prin publicarea unei noi imagini.

Construit pe baza versiunii S Class Coupe, cel mai mare cabriolet din gama Mercedes va fi un simbol al exclusivitatii si al elegantei dedicat celor mai pretentiosi clienti.

Construit pentru a fi „cel mai confortabil cabriolet din lume”, S Class Cabrio va avea un interior luxos cu tapiterie din piele si insertii din lemn natural si metal. Mercedes s-a gandit si la cei ce vor sa conduca masina decapotata si atunci cand conditiile meteo nu sunt tocmai favorabile, asadar masina este dotata, pe langa clasicele scaune incalzite, cu cotiere incalzite si o climatizare automata „inteligenta”. Deasemenea, sistemul Aircap care dirijeaza automat fluxul de aer deasupra masinii a fost imbunatatit iar de la roadstere a fost preluata tehnologia Airscarf.

Dupa 44 de ani, Mercedes readuce in oferta o versiune decapotabila a modelului de top care sa simbolizeze in continuare pasiunea si exclusivitatea automobilelor produse in Stuttgart.

Share

Leave a Reply

nine + 15 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373