Stiri

Mercedes V Class primeste o noua versiune de top denumita AMG Line

De 26 august 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

1521851274162058754-w850

Divizia sportiva a constructorului german isi pune amprenta acum pe gama V Class, care va primi echiparea „AMG Line” incepand cu salonul auto de la Frankfurt.

Designul exterior este putin diferit fata de modelul standard, modificarile fiind evidente in special la spoilere si praguri laterale, impreuna cu gantele de 19 inci cu design specific AMG.

Fara a avea vreo legatura cu performantele oferite, echiparea AMG Line aduce pe V Class cel mai mare plafon panoramic din segment, o consola centrala generoasa ce include si un compartiment racit, suport pentru pahare cu izolare termica si iluminare LED, climatizare separata pentru locurile din spate si doua stative pentru tablete iPad.

Ca si in cazul berlinelor, s-a dovedit ca aprecierea clientilor se indreapta catre dotari „extra”, fapt dovedit si de numarul de comenzi speciale primite, aflam de la Volker Mornhinweg, boss-ul Mercedes-Benz Vans. „Majoritatea clientilor modelului V Class comanda numeroase optiuni exclusive. Toate acestea confirma faptul ca V Class a redefinit segmentul MPV – ca o masina de pasageri foarte luxoasa, confortabila si extrem de functionala. Cu V Class AMG Line ne adresam acum unui segment superior care are in vizor mai multa individualitate si emotie”, a adaugat Mornhinweg. Noul model va fi prezentat publicului la salonul auto de la Frankfurt, urmand ca vanzarea sa demareze pana la sfarsitul acestui an.

Share

Leave a Reply

fourteen − eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373