HighlightStiri

Mezinul Kia Picanto primeste un facelift

De 4 iunie 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Cel mai mic model din gama Kia a primit un facelift, noua versiune urmand a fi comercializata in Europa din al treilea trimestru al acestui an. Din punct de vedere vizual, Picanto facelift vine cu imbunatatiri in special pentru versiunile GT-Line si X-Line, cu o parte frontala revizuita, finisare cu efect crom si personalizare a calandrului (cu rosu pentru GT si negru pentru X).

Blocurie optice fata/spate au tehnologie LED, Picanto primind semnatura luminoasa asemanatoare cu a lui Ceed, cu un bulb de patru becuri. Sunt disponibile 10 culori pentru caroserie si doua modele noi de jante (de 14 si 16 inci).

La interior au aparut noi pachete de culori, iar din punct de vedere al sistemului de infotainment, Picanto are tablou de bord digital de 4.2 inci si un display central de 8 inci, care il inlocuieste pe precedentul de 7 inci. In standard este oferita conectivitate CarPlay si Android Auto, Picanto facelift fiind si unul dintre primele modele Kia care oferic sistemul telematic UVO Connect 2.0.

Gama de motorizari este formata doar din unitati cu benzina: doua aspirate de 1.0 litri si 1.2 litri, cu puteri de 67 CP, respectiv 84 CP si un turbo 1.0 T-GDI de 100 CP. Pe Picanto facelift debuteaza si o noua cutie manuala robotizata, cu cinci trepte, sub titulatura AMT.

In dotarea standard se regasesc sistemul de management al stabilitatii  VSM, sistemul Torque Vectoring by Braking, sistemul de control al franarii in curbe CBC si sistemul de stabilitate in linie dreapta SLS. Kia Picanto facelift va fidisponibil cu garantie de 7 ani, 150.000 km.

Share

Leave a Reply

10 + 3 =