Stiri

Michelin ii ajuta pe soferi sa conduca in siguranta chiar si in conditii de iarna

De 22 octombrie 2014No Comments

Michelin deruleaza in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie o campanie menita sa ajute conducatorii auto din Romania sa aleaga anvelopele potrivite pentru iarna. Pe perioada campaniei, soferii pot participa la o actiune interactiva cu premii pe site-ul www.performanta.michelin.ro si pot castiga vouchere de carburant la achizitionarea a 4 anvelope Michelin de iarna.  

Pentru Michelin, cei mai buni conducatori auto sunt cei care ajung cu bine la destinatie, in special in conditii de iarna, atunci cand sunt necesare calitati deosebite atat din partea soferilor, cat si a anvelopelor. Prin intermediul acestei campanii Michelin, dorim sa venim in sprijinul soferilor, ajutandu-i sa aleaga anvelopele potrivite, care sa le asigure o deplasare sigura in timpul iernii”, a afirmat Remi Paupert, Director de marketing pentru anvelope de turism, Europa Centrala si de Sud.

Detalii despre mecanismul campaniei: 

O experienta interactiva, pentru a castiga o cameră GoPro 
Michelin isi prezinta anvelopele de iarnă prin intermediul unei actiuni amuzante si interactive. Consumatorii sunt invitati sa viziteze site-ul dedicat, www.performanta.michelin.ro, si sa participe la o noua experienta de condus alaturi de prietenii de pe Facebook, avand sansa sa castige o camera GoPro in fiecare saptamana. 

Soferii conduc in siguranta si pot castiga vouchere de carburant de pana la 200 lei 

Consumatorii care achizitioneaza 4 anvelope Michelin de iarna cu dimensiuni cuprinse intre 13” si 16’’ si care se inscriu pe site-ul www.performanta.michelin.ro vor primi dupa validare vouchere de carburant in valoare de 100 lei. La achizitionarea a 4 anvelope de iarna cu dimensiuni cuprinse intre 17” si 21”, consumatorii pot primi vouchere de carburant in valoare de 200 lei.

Share

Leave a Reply

1 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373