Stiri

Michelin intra in Campionatului FIA Formula E

De 28 august 2013No Comments

Michelin a fost selectat ca partener oficial în cadrul Campionatului FIA Formula E pentru următorii trei ani, până în 2015. În urma licitaţiei iniţiate de FIA (Federation International de l’Automobile), oferta Michelin a fost declarată câştigătoare graţie experienţei constructorului francez în trei domenii diferite, respectiv competenţele tehnice, strategia de marketing şi implicarea în programele de promovare a mobilităţii.

Pascal Couasnon, Director al Departamentului Motorsport din cadrul Grupului Michelin, a ţinut să sublinieze cât de onorat este constructorul francez de alegerea şi implicarea sa în campionatul FIA Formula E: „Atunci când vine vorba de anvelope eficiente energetic şi sporturi cu motor, Michelin se remarcă prin poziţia sa de pionierat. Prin această nouă gamă de anvelope de curse, Michelin introduce o nouă formă de putere şi transferă sporturile cu motor pe carosabil.

Ne vom folosi de toate cunoştinţele noastre pentru a oferi participanţilor la acest campionat inovator anvelope Michelin noi, concepute pentru a pune în valoare toate calităţile de excepţie ale acestor maşini. Campionatul FIA Formula E reprezintă o adevărată oportunitate pentru conceptul Michelin Total Performance, care presupune îmbunătăţirea simultană a tuturor factorilor ce contribuie la performanţa anvelopei, inclusiv a celor ce par a fi ireconciliabili.”

Trebuie menţionat faptul că Grupul Michelin s-a implicat în promovarea şi dezvoltarea mobilităţii încă de la data înfiinţării sale. În 1998, a organizat primul eveniment global dedicat prezentării noilor tehnologii dedicate mobilităţii, CHALLENGE BIBENDUM. 

Share

Leave a Reply

8 − 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373