Stiri

Michelin lanseaza noua anvelopa de iarna Alpin 6

De 13 noiembrie 2018No Comments

In pregatirea pentru iarna anului 2019, Michelin a lansat cea mai recenta generatie de anvelope de iarna pentru piata europeana, Alpin 6.

Noua anvelopa are o excelenta tractiune, acceleratie si performanta de franare pe zapada – atat cand anvelopa este noua cat si cand este rulata – si longevitate crescuta care dureaza in medie cu 20% mai mult decat a concurentilor premium.

Michelin anunta ca Alpin 6 se adreseaza consumatorilor informati si exigenti care necesita mobilitate indiferent de conditiile meteorologice si rutiere. Noua anvelopa de iarna ofera performanta de varf atunci cand este noua, dar demonstreaza cu adevarat superioritatea sa atunci cand este rulata. Testele efectuate de TÜV SÜD au demonstrat ca Alpin 6 rulata se opreste cu 5,9 metri mai repede pe zapada decat media concurentilor si, de asemenea, are o mai buna tractiune in pantele alunecoase.

Noua anvelopa nu are un indicator de uzura de 4 mm ci are o viata extinsa pana la uzarea maxima a benzii de 1,6 mm. In plus, detine o noua treapta – indicator de uzura care ofera posibilitatea de a citi cu usurinta procentul dintre canaluri la 75%, 50% si 25%.

Share

Leave a Reply

ten − 1 =