Stiri

MIMI Evo va fi prezent la CSWeek in Bucuresti

De 16 mai 2022No Comments
; ; ; ;

Dupa intoarcerea de la Mangalia, unde a participat la Campionatul National de Super Slalom, MIMI EVO va participa la un eveniment cultural in Bucuresti, in colaborare cu Galeria Galateca, in cadrul Creative Sustainability Week.  Asadar, marti 17 mai, de la ora 17:00, in fata Galeriei Galateca, MIMI EVO va primi o lucrare noua pe acoperis.

Tanarul artist Bogdan Cazacincu va picta live o lucrare pe acoperis, care trateaza tema dezvoltarii durabile si a legaturii omului cu natura. MIMI, un proiect de pionierat de automobil electric de curse, cu emisii zero, este perfect potrivit pentru acest proiect. Dupa realizarea proiectului, MIMI va fi expus in fata Galeriei Galateca pana joi, 19 mai.

Galeria Galateca si Asociatia Culturala Neo Art Romania prezinta in perioada 12–21 mai 2022 editia-pilot a proiectului CSWeek – Saptamana Creativitatii Sustenabile. Aceasta isi propune sa aduca impreuna comunitati diferite, artisti, industrii creative, mediul corporate, activisti si ONG-uri, publicul larg, pentru a prezenta initiative sustenabile pozitive, creatori, expozitii, solutii, reunite pe o platforma a sustenabilitatii creative.

CSWeek are doua componente. Offline, Harta CSWeek cuprinde 12 spatii partenere, in care se regasesc instalatii de arta sustenabila. aceasta este prezentata intr-un tur sustinut de modele electrificate BMW, avand punct de pornire expozitia centrala, cu cele sapte vitrine si camera neagra de la Galeria Galateca.

A doua componenta este platforma online www.csweek.ro, de conectare a celor interesati in sustenabilitate creativa, care colecteaza informatii si resurse legate de dezvoltare durabila generand un pilot pentru Reteaua Romana de sustenabilitate Creativa (Romanian Network for Creative Sustainability).

Vineri, 20 mai,  MIMI pleaca spre o noua etapa in Campionatul de Viteza in Coasta, la Magherani, avand inainte o oprire la evenimentul Poli Auto Fest, la Insitutul Politehnic Bucuresti, unde va fi expus intre orele 10.00 si 13.00.

<
Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373