Stiri

Mini aduce noul John Cooper Works GP Concept la Frankfurt

De 6 septembrie 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Mini a prezentat noul John Cooper Works GP Concept, vehicul care va fi expus in fata publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt.

Conceptul isi trage sursa de inspiratie din modelul cu care Mini a concurat in Raliul Monte Carlo din 1967. Drept urmare, Mini John Cooper Works GP Concept dispune de o structura de design cu linii agresive, o grila tip fagure de miere si un spoiler frontal masiv.

Desenul proeminent al aripilor, gura de aerisire de pe capota si jantele de 19 inch din aliaj cu accente rosii si negre completeaza peisajul sportiv. Prototipul a fost desenat ca un tribut adus curselor si de aceea beneficiaza de oglinzi laterale aerodinamice, praguri laterale din fibra de carbon, o evacuare dubla montata central si un eleron spate masiv.

Ceea ce uimeste este interiorul care se delimiteaza de echipamentele moderne lasand loc minimalismului specific masinilor sport de pe vremuri. Cu toate acestea, John Cooper Works GP Concept dispune de un head-up display, un display central si accente 3D. Mini nu a dorit sa ofere inca datele tehnice ale conceptului.

Share

Leave a Reply

ten − 10 =