Stiri

Mini Electric concept prefigureaza viitorul electric al marcii

De 30 august 2017No Comments
; ; ; ; ; ;

Mini a prezentat conceptul Electric, vehicul care va fi expus in fata publicului larg in cateva saptamani la Salonul Auto de la Frankfurt.

Marca britanica detinuta de Grupul BMW a afirmat ca noul concept Electric este o masina de oras care imbratiseaza tehnologia viitorului de pe piata auto. Aratand ca un Mini Cooper futurist, conceptul se distinge printr-o grila unicat, flancata de blocuri optice prevazute cu LED-uri dar remarcabile prin designul futurist si o bara frontala agresiva pusa in valoare de gurile false de aerisire.

Mini a adoptat pentru concept un design cu puternice accente racing, care iese in evidenta prin jantele speciale de 19 inch cu spite aerodinamice realizate la imprimanta 3D, praguri laterale cu grilaje din fibra de sticla si manere de usi incorporabile.

Spatele vehiculului pastreaza cat de cat linia conventionalului, marcand ideea de sportivitate prin eleronul desprins din marginea acoperisului si deflectorul din fibra de sticla. Propulsia este asigurata de un motor electric despre care marca britanica nu a dorit inca sa ofere informatii. Mini a facut acelasi lucru si cu pachetul de baterii al conceptului, semn ca inca mai e mult pana cand acest concept poate deveni realitate.

Share

Leave a Reply

eight + 11 =