Stiri

Mini va inlocui Coupe si Roadster cu un nou model sport

De 6 august 2013No Comments

Modelele Coupe si Roadster de la Mini sunt cele mai elegante, dar cifrele de vanzari arata un interes scazut pentru acestea. Din acest motiv constructorul britanic intentioneaza sa le inlocuiasca din 2015 cu un nou model sport.

Acesta va avea la baza platforma viitoarei generatii Mini, insa toate componentele comune se vor limita la atat. Caroseria va pastra linia Mini cu farurile rotunde incadrate de crom, dar in rest nici un element de caroserie nu va fi preluat.

Mini intentioneaza sa separe noul model de restul gamei si prin motorizarile oferite. Daca urmatoarea generatie va beneficia de un nou propulsor cu trei cilindrii, inlocuitorul modelelor Coupe si Roadster va avea sub capota un motor de doi litri preluat de la BMW.

Noul model va fi oferit atat in versiunea cu doua usi cat si decapotabil, pentru a crea o continuitate in gama, asadar actualii clienti de Copue si Roadter vor avea doar de castigat deoarece vor avea la dispozitie un model si mai exclusivist. Lansarea oficiala ar putea avea loc la sfarsitul lui 2015 sau inceputul lui 2016.

Share

Leave a Reply

2 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373