HighlightStiri

Mit Motors lanseaza serviciul „Door-to-Door”

De 6 aprilie 2020No Comments

Mit Motors lanseaza serviciul Door-to-Door”, din cadrul campaniei #staiacasa. Acest serviciu presupune preluarea masinii de acasa/sediul clientului si returnarea ei in acelasi punct de catre reprezentantii Mit Motors. Mai mult, campania #staiacasa asigura si igienizarea masinilor. In timpul preluarii / repararii / returnarii vehiculului, se vor folosi manusi de unica folosinta, masca de protectie precum si folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele masinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenti speciali aprobati de Ministerul Sanatatii.

In situatia unor lucrari suplimentare constatate in service, vor fi puse la dispozitia clientilor poze concludente si/sau materiale video, care vor  permite clientilor sa vada si sa aprobe in cunostinta de cauza lucrarea recomandata si costul acesteia.

Serviciul tractare, este gratuit in primele 15 zile de la lansarea prezentei campanii (02.04.2020), valabil exclusiv in zona Bucuresti, in cazul solicitarilor primite pentru programari la revizii efectuate cu piese si materiale furnizate exclusiv de Mit Motors sau pentru reparatii daune (dosarele trebuie sa fie emise de asiguratori agreati prin contract de Mit Motors) si in limita disponibilitatii. Dupa cele 15 zile, cand serviciul de tractare nu va mai fi gratuit, costul mediu de tractare dus-intors in zona Bucuresti va fi de 280 lei TVA inclus, in functie de masina.

 

Share

Leave a Reply

eleven − three =