Stiri

Mitsubishi a prezentat noul pick-up L200

De 9 noiembrie 2018No Comments

Mitsubishi a prezentat in premiera mondiala, la Bangkok, Thailanda, noul pick-up truck de o tona – L200. Vehiculul este un model strategic la nivel global care, dupa lansarea din Thailanda va fi lansat in celelalte piete precum Oceania, Orientul Mijlociu, Europa, Africa si America Latina. Acest model va fi disponibil in aproximativ 150 de tari din intreaga lume.

Cu ocazia premierei mondiale, CEO-ul Mitsubishi Motors, Osamu Masuko, a declarat: „Noul Mitsubishi L200 este unul dintre cele mai importante modele strategice la nivel global din portofoliul Mitsubishi Motors, iar succesul lui este vital pentru cresterea sustenabila a companiei. Noul model aduce imbunatatiri legate de durabilitatea, fiabilitatea si confortul dezvoltate pe parcursul celor 40 de ani de la introducerea acestui model in gama Mitsubishi. Sunt convins ca noul L200  va satisface nevoile si dorintele diverse ale clientilor nostri din intreaga lume”.

Noul L200 a fost dezvoltat pentru a incorpora expresia „Engineered Beyond Tough” (inginerie dincolo de robustete) care a marcat dezvoltarea sa. Printre elementele care il fac semnificativ mai competitiv se numara: un stil mai puternic ce incorporeaza cea mai recenta interpretare a conceptului de design frontal Dynamic Shield; un sistem 4WD imbunatatit care furnizeaza performante off-road mai bune si cele mai noi tehnologii din domeniul sigurantei active si sistemelor de asistenta pentru sofer. Per total, noul model prezinta imbunatatiri semnificative aduse durabilitatii si fiabilitatii necesare utilizatorului comercial si confortului cautat de utilizatorul particular.

Noul L200 prezinta multe imbunatatiri de detaliu dirijate de conceptul Engineered Beyond Tough in vederea cresterii durabilitatii si a fiabilitatii cautate in utilizarea comerciala precum si a confortului cautat in utilizarea privata. Performantele de franare sunt, de asemenea, imbunatatite prin utilizarea unor discuri frontale si etriere mai mari.

Calatoria este imbunatatita prin folosirea unor amortizoare spate mai mari care asigura un confort sporit. Cresterea numarului de viteze disponibile la cutiile automate, noua transmisie A/T dispunand de 6 viteze, fata de actuala A/T cu 5 viteze, va permite o accelerare mai lina si mai puternica si in acelasi timp mai mult rafinament.

Sistemul 4WD ofera performante All-terrain imbunatatite

Noile modele L200 4WD sunt dotate fie cu Super-Select 4WD, care furnizeaza tractiune optima si caracteristici de manevrare pentru orice suprafata, fie Easy-Select 4WD, care simplifica trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafete de teren. Cu adaugarea noilor moduri de condus, ambele sisteme 4WD furnizeaza performante off-road imbunatatite.

Un nou mod Off-road

Ambele sisteme 4WD: Super-Select si Easy-Select, folosesc un nou mod Off-road cu urmatoarele setari: GRAVEL (pietris), MUD/SNOW (noroi/zapada), SAND (nisip) si ROCK (stanca, doar in 4LLc). Cand este angrenat, modul Off-road controleaza integral puterea motorului, transmisia si franarea pentru a regla alunecarea rotii si pentru a maximiza astfel performantele all-terrain si de auto-extragere din noroi sau zapada.

 

Share

Leave a Reply

eighteen + nineteen =