Stiri

Mitsubishi Outlander PHEV, cel mai vandut hibrid plug-in din Europa in ultimii 5 ani

De 29 octombrie 2018No Comments

Cu cinci ani in urma, modelul Outlander PHEV dezvoltat de si-a inceput cariera globala in momentul in care vanzarile au demarat in Olanda, pe 29 Octombrie 2013.

Acest model a inventat segmentul SUV Plug-in hibrid. Concurenta era aproape inexistenta la acel moment iar masinile electrice erau adesea limitate la zonele urbane, acestea nedispunand de o autonomie de peste 800 km, adica la nivelul oferit de Outlander PHEV.

Cinci ani mai tarziu, pionierul a devenit lider pe piata plug-in hibrid in Europa, indiferent de segment, brand sau tip de caroserie, cu vanzari totale de 115 448 unitati (pana la 30 septembrie 2018 – date MME), devenind mai popular decat concurenta pe pietele europene cu puternici producatori locali, cum ar fi Germania sau Suedia.

Odata cu lansarea noului model, mult mai sofisticat si mai avansat – Outlander PHEV MY19 – acesta continua sa joace solo, cu atat mai mult tinand cont de noul regim de emisii WLTP care a neutralizat majoritatea concurentilor potentiali.

In acest timp, nivelul de emisii al modelului Outlander PHEV MY19 este de doar 46 g / km (WLTP), argument care sustine propunerea sa unica de piata.

Share

Leave a Reply

nine − two =