Stiri

Mitsubishi pregateste trei concepte pentru Tokyo

De 9 octombrie 2013No Comments

Constructorul japonea a anuntat ca va prezenta nu mai putin de trei concepte la salonul auto de la Tokyo, toate fiind destinate segmentului de “agrement”.

Conceptul GC-PHEV ne lasa sa ne facem o idee despre urmatoarea generatie de SUV-uri Mitsubishi de clasa mare. Asa cum sugereaza si numele, propulsia va fi asigurata de un sistem hibrid care va putea fi incarcat si de la reteaua electrica. In plus, conceptul dispune si de sistemul S-AWC (Super All Wheel Control) care asigura o aderenta optima atat pe asfalt cat si in off-road.

Cel de-al doilea concept, care va fi vedeta standului Mitsubishi de la salonul auto de la Tokyo, poarta demunirea de XR-PHEV si ne ofera in avanpremiera cateva indicii despre urmatorul crossover compact al constructorului japonez.

Concept AR promite sa fie foarte eficient datorita noului motor cu injectie directa si a habitaclului unic ce poate fi configurat pentru a oferii pasagerilor un “spatiu relaxant”. 

Share

Leave a Reply

5 × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373