MotorsportStiri

Modex si Peugeot Sport devin parteneri pentru programul de anduranta Hypercar

De 21 februarie 2022martie 1st, 2022No Comments
; ; ; ; ;

Peugeot Sport si Modex, lider in solutiile blockchain, au incheiat un parteneriat in cadrul proiectului de curse de anduranta al marcii Peugeot. In calitate de Partener Oficial al programului Hypercar al echipei Peugeot Sport pentru cursele motorsport, Modex va sponsoriza noul 9X8, un concept-car hybrid conceput pentru cursele de anduranta. Aplicarea strategiei blue-ocean, pentru a oferi performante inalte si a deschide noi orizonturi, se afla in centrul propunerii de valoare si etos formulate de Modex.

Fondat in 2017, Modex a devenit un lider mondial de solutii bazate pe blockchain, implementate atat in mediul public, cat si in mediul privat. Produsul emblematic al companiei, Modex Blockchain Database® (BCDB), o solutie patentata care mareste bazele de date traditionale ale intreprinderilor cu capacitatile si beneficiile blockchain, reflecta viziunea Modex: folosirea tehnologiei blockchain pentru a oferi organizatiilor si persoanelor din intreaga lume o incredere cuantificabila. 

In plus, token-ul Modex – moneda digitala nativa care guverneaza ecosistemul Modex si poate fi folosita ca modalitate de stocare si schimb de valoare, in mod direct si in siguranta – permite investitorilor din intreaga lume sa ia parte la reteaua Modex.

„Performanta, inovatia si eficienta sunt valori partajate de Peugeot Sport si Modex. Suntem mandri sa facem parte din acest proiect ambitios.” spune Mihai Ivascu, CEO & Co-Founder Modex. „Angajamentul echipei Peugeot Sport de a rescrie cursele auto reflecta perfect ambitia companiei Modex, de a valorifica tehnologia profunda pentru a crea noi tipuri de retele de incredere. Acesta este motivul pentru care acest parteneriat va aduce beneficii pentru ambele echipe: urmarim aceleasi obiective, desi in medii foarte diferite.”

9×8 asociaza inovatii hardware si software de ultima ora, cu un design absolut inovator, marcand inceputul unui nou capitol in istoria curselor cu motor. De la crearea sa in 1981, Peugeot Sport a reusit sa-si lase amprenta in campionatele nationale si internationale, dezvoltand produse de referinta in industria motorsportului. Proiectul de anduranta Peugeot 9X8 este o noua etapa in implementarea de tehnologii noi si inovatoare.

„Ne face o deosebita placere sa asistam la parteneriatul dintre Modex si echipa PEUGEOT TotalEnergies”, spune Jean Marc Finot, SVP Stellantis Motorsport. „La Peugeot Sport si Stellantis Motorsport, cunoastem importanta de a pune tehnologia in slujba vietii de zi cu zi;  la fel si in cazul Modex, care ofera solutii de ultima generatie in materie de inovatie si securitatea datelor. Cele doua organizatii au aceeasi dorinta de a se concentra pe crearea si dezvoltarea de software, un element cheie al performantei.  Sunt obiective comune, care au condus in mod natural la acest parteneriat.”

Acest parteneriat pe termen lung va permite echipelor Peugeot Sport si Modex sa isi confrunte ideile, inspiratiile si viziunile lor in materie de tehnologie si inovatie, ducand la crearea de sinergii.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373