Stiri

MOL Racing Fuel 102+, prima benzina special conceputa pentru cei pasionati de condusul sportiv

De 6 decembrie 2018No Comments

MOL a introdus in Romania benzina MOL Racing Fuel 102+, un carburant unic, adresat soferilor pasionati de condus sportiv si care doresc sa beneficieze de o experienta imbunatatita atunci cand se afla la volan.

Ne bucuram ca le putem oferi clientilor nostri carburantul MOL Racing Fuel 102+. Este un carburant unic, special, destinat masinilor de curse si celor pasionati de raliuri, dar poate fi folosit cu succes de catre toti soferii care  sunt pasionati de condusul sportiv si care se afla in cautarea unei experiente unice la volan”, a declarat Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL Romania.

Avantajele utilizarii acestui tip de carburant de ultima generatie, prezent doar in reteaua statiilor MOL, sunt numeroase: caracteristicile tehnice ale acestui tip de benzina confera un raport de compresie bun si o performanta ridicata, precum si elasticitate la cuplul motorului. Totodata, exista si avantaje ale utilizarii acestui carburant care depasesc sfera strict tehnica. Astfel, MOL acorda 5 puncte de loialitate MultiBonus la fiecare litru de benzina MOL Racing Fuel 102+.

Carburantul MOL Racing Fuel 102+ poate fi achizitionat din 4 statii din Bucuresti (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Ramnicu Valcea) precum si din Brasov, Cluj si Timisoara. Benzina MOL Racing Fuel 102+ inglobeaza know-how-ul valoros al Grupului MOL in materie de carburanti. Este o benzina cu cifra octanica ridicata, de minimum 102 COR, si nivel ridicat de oxigen, marind raportul de compresie si asigurand performanta maxima motorului.

Share

Leave a Reply

5 × 1 =