Stiri

MOL Romania sustine tinerii din medii defavorizate

De 27 noiembrie 2020No Comments

Programul „Permis pentru viitor”, organizat de Fundatia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de MOL Romania, a ajuns la cea de-a sasea editie. Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obtinerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere este o conditie sau poate fi un avantaj in obtinerea unui loc de munca sau in mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu existente. 

Persoanele eligibile pentru finantare sunt tinerii cu varsta intre 17 si 25 de ani care doresc sa obtina permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie.

Solicitarile de finantare pot fi transmise online sau prin posta pana la data de 23 ianuarie 2021. Formularul de inscriere si alte detalii se gasesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro

„Tinerii aflati la inceput de drum se confrunta cu multe dificultati, mai ales atunci cand provin din medii defavorizate. Dificultatile sunt accentuate de perioada de criza generata de pandemie. MOL Romania intelege acest context si vine cu bucurie alaturi de tinerii care au nevoie de resurse si de sprijin, printr-o noua editie a Programului Permis pentru viitor. interesul manifestat pentru acest program a crescut cu fiecare editie, ceea ce ne-a demonstrat utilitatea sa. MOL Romania ramane partenerul dedicat al comunitatilor si vom continua sa fim implicati si prezenti acolo unde este nevoie de noi”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL Romania. 

De la inceputul acestui program, 80 de tineri au finalizat cu succes cursurile: 69 au obtinut permis de categoria B, 8 categoria C, o tanara are carnet categoria B pentru automobil adaptat, un tanar a luat examenul pentru categoria B96 (ce permite suma MMA autoturism + rulota/remorca pana la limita de 4.250 kg), si un tanar are permis pentru tractoare agricole. Alti 71 de beneficiari continua studiile sau sunt programati pentru examen.

Share