Stiri

Momentum Unbreakable, cel mai nou parfum barbatesc de la Bentley

De 9 mai 2021mai 10th, 2021No Comments
; ; ; ;

Bentley Fragrances a lansat un nou parfum pentru barbati. Este vorba despre un produs indraznet, cu note picante, dar cremos și floral. Bentley Momentum Unbreakable imbina ingrediente noi cu traditii de parfumerie veche. Variatiile de culoare, model si texturs de pe sticla placata cu piatra asigura faptul ca nu exista doua recipiente la fel – la fel ca fatetele de piatra disponibile ca optiune personalizata in masinile Bentley. Parfumul este construit în jurul Dreamwood, un ingredient natural sustenabil, care reproduce mirosul cu oiz de fum și cremos al lemnului de santal.

 Parfumul compus de Master Perfumers Fabrice Pellegrin si Ane Ayo, Momentum Unbreakable introduce Dreamwood pentru prima data intr-un parfum Bentley. Obtinut prin biotehnologie neutra in carbon, ingredientul 100% natural este utilizat in locul lemnului de santal Mysore, care este acum o specie protejata in India, ca o alternativa sustenabila cu aceeasi bogatie olfactiva. Dreamwood adauga o prezenta neașteptata compozitiei parfumului, aducand o aura bogata in lumina cu aceleasi coduri gasite in uleiul esential de lemn de santal Mysore”, spune Fabrice Pellegrin.

Partea din spate a sticlei este personalizata cu o interpretare a semnaturii marcii. Introdus in 1919 de a doua masina construita de W.O. Bentley, acest motiv a fost conceput atat tactil, cat si elegant grafic. Modelul zimtat este gofrat intr-o placa neagra mata, care acopera partea din spate a sticlei, de la baza pana la gat, care este incoronata cu un capac negru mat.

Share