Stiri

Motoarele V12 de la AMG, sigure pentru inca 6 ani

De 15 aprilie 2013No Comments

Seful AMG a precizat ca cele mai mari motorizari din gama AMG, propulsoarele V12, vor mai exista pentru inca 5-6 ani. Au existat multe speculatii in ceea ce priveste viitoarele motorizari V12 de la AMG, insa Ola Källenius, CEO AMG, a declarat ca acestea vor mai exista pentru cel putin 5-6 ani.

Källenius a mai spus ca recentele imbunatatiri aduse motorizarilor V12 le vor face absolut sigure pentru urmatorii ani. Chiar si asa, oficialul diviziei de performanta de la Mercedes a recunoscut ca va fi extrem de dificil sa justifici un propulsor V12 in viitor.

Chiar daca pana acum nici nu se punea problema unei variante hibride, AMG va trebui sa analizeze si aceasta solutie pentru a putea pastra pasul cu nomele de emisii.

„Hibridul va urma sa fie viitorul chiar si pentru masinile sport”, spune Ola Källenius, care specifica ca acel moment inca nu a venit. Daca hibrizii vor fi o solutie pentru modelele AMG, motorizarile diesel ies din start din schema. 

Share

Leave a Reply

3 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373