Blog

Motorul sfant

De 27 iunie 2012No Comments

Ceva din lumea rotilor fara motoare.

Un grup de limuzine albe isi spun rugaciunea inaintea de culcare, la Films de Cannes a Bucarest, intr-un film de Leos Carax asa cum n-ati mai vazut niciodata. In acelasi timp o ultima rugaciune isi spune si Lance Armstrong, cel care de astazi a devenit oficial cea mai mare frauda din istoria sportului.

Lance nu va muri astazi, el a murit in 1999 in urma unui cancer teribil. Povestea sa este un film, un pact cu diavolul pentru zece ani de glorie si kilometri de substante dopante.

Se spune ca Lance Armstrong a invins moartea, ca a vazut dincolo de ea pustiul Lunii si s-a intors catre lume pedaland cu o pofta uriasa. Ca un motor. Care asuda puternic in zilele toride ale verilor franceze, pe catararile cu nume de Tour.

Adevarul este ca Lance Armstrong a murit in ziua in care a avut cea mai mare pofta de viata, in ziua in care si-a scos din el cancerul si urcat din nou pe bicicleta.  Exorcizarea n-a durat mult, dar a fost mai intensa ca oricare alta exorcizare.

Se spune ca preotii au citit 1000 de pagini pana au scos cei 7 demoni care i-au inegrit sufletul lasand la marginea patului un corp pielos si gol si…sfant.  

Share

Leave a Reply

15 + 16 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373