HighlightStiri

Mulsanne W.O. Edition by Mulliner celebreaza centenariul Bentley

De 12 iulie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

In 1919  Walter Owen (W.O.) Bentley infiinta o companie constuctoare de masini cu un obiectiv clar in minte: sa faca masini rapide, masini bune, masini „best in class”.

Dupa 99 de ani, membrii companiei din Crewe se pregatesc sa celebreze centenariul companiei aducand un omagiu fondatorului. Bentley a creat astfel editia speciala Mulsanne W.O. Edition by Mulliner. Editia este limitata la 100 de exemplare, iar fiecare exemplar va purta la propriu o bucata din istoria marcii de lux.

Mai precis, in interiorul lui Mulsanne va fi expus o bucata din arborele cotit a ultimei masini concepute de Walter Owen –  8 Liter. Piesa va fi dispusa pe cotiera centrala, insotita de o placa comemorativa si alaturata unui asa numit compartiment de cocktail.

Cabina editiei limitate este burdusita de materiale de inalta calitate, cum ar fi insertiile din lemn de nuc castaniu, piele perforata, covorase din lana de oaie, perdele si sistem de entertainment pentru locurile din spate. La exterior, Mulsanne a fost vopsit intr-o nuanta speciala Onyx, jante negre Beluga, cateva accesorii cromate si emblema cu numele fondatorului companiei.

 

Share

Leave a Reply

2 + 6 =