Motorsport

Muscel Adventure Trophy

De 20 august 2013No Comments

„Muscel Adventure Trophy” se desfăsoară între 5-8 septembrie, fiind organizat, ca în fiecare an, sub egida clubului Off Road Adventure Romania. „Muscel Adventure Trophy” este una dintre cele mai vechi competiţii de profil şi totodatăuna dintre cele mai dificile etape din Campionatul Naționalde OffRoad.

Ediţia din acest an totalizeazăpeste 180 de km de trasee de dificultate extremă, tronsoane de orientare, precum şi o secţiune de trial –parcurs cronometrat de îndemânare pe teren accidentat.

Înscrierile se pot face la adresa musceltrophy@gmail. comiar detalii suplimentare despre concurs sunt disponibile pe site-ul clubului Off Road Adventure RomaniaFormalităţile, verificările tehnice şi administrative se vor efectua joi, 5 septembrie 2013, începând cu ora 15:00, la secretariatul general de concurs din Str. Nicolae Iorga, nr. 5, Câmpulung Muscel.

Startul va fi dat vineri, 6 septembrie 2013, ora 9:00 la Stadionul din Câmpulung Muscel. Primele două zile de concurs vor fi dedicate competiţiei pe trasee dinmasivul Iezer-Păpuşa, iar ziua a treia va fi dedicatăprobei de trial, organizatăîn zona pârtiei de schi Măţău din comuna Mioarele, lângăoraşul Campulung Muscel.

 „Muscel Adventure Trophy” este un numede rezonanţă,asociat cu sportul extrem, adrenalină, profesionalism şi foarte mult entuziasm. Cu mulţi ani în urmă,ne-am făcut un punct de onoare din a oferi participanţilor road-book-uri fără greşeală şi trasee verificate de cel puţin 3 ori. Nu vom face excepţie nici în acest an” a declarat Gigi Gavrilă, directorul competiţiei. „Anul acesta va exista doar secţiune auto, împărţită în mod tradiţional în trei clase: extrem, open şi standard”, a mai precizat acesta. 

„Muscel Adventure Trophy” a luat startul pentru prima oarăîn anul 2000. De atunci s-a desfăşurat fărăîntrerupere, ajungând la a XIV-a ediţie. Competiţia se remarcăîn cadrul celorlalte etape din campionat princadrulnatural deosebit, cupeisaje superbeşi prin dificultatea traseelor,validate de una dintre cele mai experimentateechipeorganizatoricedin ţară. Nu în ultimul rând, autoritatea tutelara a concursului, clubul Off Road Adventure România, este cel mai mare şi mai vechi club de 4×4 din România. 

Share

Leave a Reply

15 + 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373