HighlightStiri

MV Agusta va lansa o editie limitata inspirata de Alpine A110

De 11 decembrie 2020decembrie 14th, 2020No Comments
;;;;;;;;;

Producatorul italian MV Agusta va colabora cu francezii de la Alpine pentru a dezvolta si produce o serie limitata de 110 exemplare de motociclete, inspirate din modelul Alpine A110. Numele va fi MV Agusta Superveloce Alpine si va reuni trasaturi comune ale celor doua marci: design avangardist si tehnologie de ultima ora. In plus, atat MV Agusta, cat si Alpine au un trecut glorios in motorsport.

Superveloce Alpine va fi echipata cu motorul MV Agusta cu 3 cilindri in linie, ce dezvilta 147 CP la 13.000 rpm si asigura o viteza maxima de 240 km/h. Grafica de pe caroserie, detaliile si accesoriile motocicletei vor fi inspirate din ADN-ul Alpine.

Cele doua divizii de design au colaborat pe parcursul proiectului, iar Superveloce Alpine integreaza detalii unice, precum combinatia alb-bleu regasita la A110, logo-ul A de pe carena, saua din Alcantara cu cusaturi bleu si jantele negre forjate. Pentru a sublinia colaborarea intre cele doua marci de traditie nationala, steagurile Frantei si Italiei sunt dispuse discret pe cate o latura a aripii frontale. 

Modelul Superveloce Alpina va fi distribuit prin reteaua de dealeri MV Agusta, cu un pret (pentru piata italiana) de 36.300 euro, cu kit-ul Ravcing inclus.

Share