Motorsport

Napoca Rally Academy merge cu 2 echipe in ERC

De 28 august 2013No Comments

Imediat dupa Raliul Aradului, echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio si Simone Tempestini/Dorin Pulpea au plecat spre Cehia pentru etapa a opta din Campionatul European de Raliuri. Pilotii Napoca Rally Academy au ca obiectiv consolidarea primului loc in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup.

Barum Czech Rally Zlin este una din etapele de traditie din Campionatul European de Raliuri. Ajuns la editia cu numarul 43, Barum Czech Rally Zlin a fost inclus prima oara in Campionatul European in 1983 si din 2004 este o prezenta permanenta in acest calendar. „Etapa din Cehia este una cu foarte multe echipaje pe lista de start, iar pilotii locali sunt foarte rapizi. Nu va fi usor sa ne atingem obiectivul aici, dar sunt sigur ca va fi un raliu fantastic”, a spus Marco Tempestini.

Barum Czech Rally Zlin, unul dintre cele mai solicitante raliuri pe asfalt, incepe cu recuoasterile oficiale, programate pe 28 si 29 august. Shakedown-ul este programat pe 30 august incepand cu ora 8 dimineata, iar startul festiv este programat in aceeasi zi la ora locala 17:00. Tot vineri, incepand cu ora 21:15, este programata si super speciala, lunga de 9,36 kilometri, pe strazile din Zlin. Sambata mai sunt programate 8 probe speciale, iar duminica inca 6, lungimea totala a probelor speciale fiind de 234,78 kilometri.

„Recunoasterile vor fi extrem de importante aici si clar pilotii locali vor fi in avantaj. Sunt sigur ca si vremea va avea o influenta majora asupra rezultatului final, dar vom incerca sa ne acomodam cat mai repede si sa obtinem un rezultat cat mai bun. Cu siguranta aceasta etapa este inca un pas important in cariera si experienta de aici ma va ajuta pe viitor”, a spus Simone Tempestini.

„Sunt speciale foarte interesante aici si stiu ca va fi un raliu dificil, dar sa nu uitam ca pentru noi obiectivul este primul loc la echipe la finalul sezonului in ERC Production Cup. De abia astept sa iau startul in aceasta etapa si imi doresc ca in final sa obtinem un rezultat cat mai bun”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Share

Leave a Reply

19 + 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373