Stiri

Nemtii au votat anvelopele Nokian in topul satisfactiei consumatorilor

De 14 septembrie 2018No Comments

Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope premium, a primit premiul Customer Favorite 2018 in clasamentul satisfactiei consumatorilor realizat de revista germana Focus Money si Deutschland Test. Sondajul din Germania analizeaza brandurile deosebit de populare in randul consumatorilor.

In cadrul sondajului au fost analizate, in perioada iunie 2017 – mai 2018, 53 de milioane de mentiuni in social media si 350 de milioane de surse online pentru 3.000 de branduri din 146 de industrii. Au fost evaluate afirmatii online despre pret, servicii, calitate si imaginea generala a companiei.

Nokian Tyres a primit numarul maxim de 100 de puncte, clasându-se pe primul loc in categoria industriei de anvelope.

Nokian Tyres a convins clientii prin cel mai bun raport calitate-pret si usurinta utilizarii serviciilor. Conform sondajului, consumatorii apreciaza si calitatea produselor companiei si, in mod deosebit, imaginea brandului.

Suntem bucurosi sa primim premiul Customer Favourite 2018„, a declarat Hannu Liitsola, Managing Director Europa, Nokian Tires. „Acesta se bazeaza pe opiniile consumatorilor si arata ca abilitatea si angajamentul nostru de a oferi produse de calitate si cel mai inalt nivel de servicii sunt observate si apreciate de soferii satisfacuti. Acesta este cel mai mare atu al nostru si ne dorim sa fie si in viitor.

Share

Leave a Reply

fifteen + 11 =