Stiri

Nissan a prezentat in Japonia o versiune evoluata a lui GT-R Nismo

De 15 aprilie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Deocamdata doar pentru Japonia, Nissan a dezvaluit un GT-R Nismo evoluat, alaturi de o editie speciala, ambele planuite a fi lansate in octombrie. Editia speciala are capota finisata cu fibra de carbon si jante de 20 inci, forjate, cu margini rosii, care se potrivesc cu dunga rosie ce inconjoara masina la nivelul spoilerelor si pragurilor. Pentru prima data este folosit noul logo Nissan, introdus de modelul Arya, si regasit aici pe capacul portbagajului si capacul central al jantelor. Modelele vor fi vopsite in culoarea exclusiva Stealth Grey.

Sistemul de franare Brembo a fost imbunatatit, avand in prezent cele mai mare discuri montate vreodata pe o masina sport japoneza: 410 mm in fata si 390 mm in spate. Motorul este acelasi V6 de 3.8 litri, ce dezvolta 600 CP, dar pentru editia speciala mai multe componente au fost revizuite pentru a oferi urcari in turatie mai spectaculoase si un raspuns mai prompt al turbocompresorului.

Fiecare motor este asamblat manual de catre un singur tehnician takumi, iar placuta de certificare montata pe motor este vopsita intr-o culoare exclusivista. In colaborare cu McDonald’s Japonia, o miniatura Nissan GT-R NISMO va fi disponibila pentru o perioada limitata de timp in meniul pentru copii Tomica Happy Set, incepand cu 30 aprilie.

Share