Stiri

Nissan inregistreaza numele R-Hybrid

De 27 august 2013No Comments

Nissan a inregistrat denumirea „R-Hybrid” pe care ar putea sa o atribuie, in viitorul apropiat, unui model GT-R Hybrid. Cum a aparut prima imagine cu emblema R-Hybrid, speculatiile au inceput sa curga.

Primul „R” din emblema lui R-Hybrid este identic cu „R-ul” din sigla GT-R. Nu este prima data cand GT-R apare in aceeasi propozitie cu termenul de hibrid. Mai multe informatii au sugerat ca viitorul Nissan GT-R va fi un model hibrid de inalta performanta.

Planificat pentru 2017, cel mai performant Nissan ar putea prelua din expertiza diviziei de lux Infiniti, mai precis din Infiniti M35h si Essence Concept. Insa pana in 2017 mai e mult, iar urmatoarea treaba pe care marca nipona o are cu GT-R este lansarea versiunii Nismo, realizata in colaborare cu Williams Advanced Engineering.

GT-R Nismo anunta inca de pe acum un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 2 secunde, dar alte informatii nu sunt disponibile. 

Share

Leave a Reply

two × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373