Stiri

Nissan LEAF, cel mai bine vandut vehicul electric din Europa

De 4 octombrie 2018No Comments

La un an de la lansarea pe piata din Europa, noul Nissan LEAF este trend setter pentru clientii care doresc sa faca trecerea la vehicule electrice (EV), cu peste 26.000 de unitati livrate catre clienti, care circula deja pe drumurile din Europa.

Premiatul LEAF a depasit vanzarile de EV in Europa in fiecare dintre cele opt luni ale lui 2018, cu o unitate vanduta la fiecare 10 minute pe batranul continent.

O cresterea puternica a vanzarilor pentru noul LEAF a fost inregistrata pe toate pietele europene importante, cum ar fi Austria, Franta, Germania, Olanda, Portugalia si Spania. In Norvegia, modelul Nissan LEAF a crescut in graficele de vanzari, devenind astfel cel mai vandut autoturism in 2018 si depasind toate modelele electrice precum si pe cele cu ardere prin combustie, asemanatoare.

Nissan LEAF este disponibil in 51 de piete din intreaga lume si a inregistrat o cerere puternica la nivel mondial. Succesul sau de vanzari, impreuna cu vanzarile de vehicule din generatia anterioara, fac din el liderul global al vehiculelor electrice, cu peste 350.000 de unitati livrate incepand cu 2010.

E-NV200, fratele sau electric din gama LCV, cu sapte locuri, se bucura, la randul sau, vanzari importante in intreaga Europa.

Share

Leave a Reply

2 + seventeen =