Stiri

Nissan Leaf preparat de Nismo

De 26 iunie 2013No Comments

Nissan da o tenta sportiva modelului Leaf care este disponibil acum si in echiparea Nismo. Numele este asociat unor modele performante din gama Nissan, insa in cazul lui Leaf este vorba mai mult de imagine.

Kit-ul pentru caroserie poate fi comandat separat si include spoilere redesenate ce pot fi confectionate din carbon sau plastic armat cu fibra de carbon pentru un pret de pornire de 4,300 euro. Tot fibra de carbon poate fi folosita si pentru capacele oglinzilor retrovizoare si pentru montanti. Pachetul este completat de un set de jante din aliaj cu diametrul de 18”.

Pentru cei care doresc un Leaf care nu numai sa arate sportiv, dar sa si ofere performante mai bune, Nismo poate schimba si suspensia cu una mai rigida care reduce garda la sol cu 30 mm si promite sa imbunatatesca stabilitatea pe viraje.

Performantele motorului sunt imbunatatite de o “optimizare a modulului de contro”, ceea ce s-ar putrea traduce dret “cip-tuning” pentru motoarele clasice, insa Nissan nu a comunicat inca noile performante.

Share

Leave a Reply

ten − 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373