Stiri

Nissan scoate din productie Murano CrossCabriolet

De 16 aprilie 2014No Comments

Nissan este unul dintre putinii constructori de automobile care indraznesc sa lanseze in productie modele nonconformiste, reteta dand roade de cele mai multe ori, insa exista si exceptii din pacate.

Daca Juke s-a dovedit a fi un real succes de piata, nu acelasi lucru il putem spune si despre versiunea decapotabila a SUV-ului Murano, care va fi scos din productie o data cu intrarea pe piata a noii generatii.

Cu un pret de plecare destul de mare (42,955 de dolari) si o campanie de marketing nu foarte agresiva, doar 1.159 de clienti au “indraznit” sa cumpere Murano CC in plimul an de la lansarea din 2011. Varful a fost inregistrat in 2012 cand au fost vandute 3.278 de eunitati, in 2013 vanzarila scazand iar la 1.332 de exemplare.

Cu noua generatie Murano lansata recent, Nissan a anuntat ca nu va construi un urmas al modeluliui CC, care si acum la trei ani de la lansare inca este inaintea timpului sau. 

Share

Leave a Reply

twelve − 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373