Stiri

Noi detalii despre Alfa Romeo Spider

De 31 iulie 2013No Comments

Noul spider al celor de la Alfa Romeo este un model important pentru evolutia marcii, de aceea italieni vor sa se asigure ca totul va iesi bine. Versiunea de serie va fi prezentata abia in 2015, insa cateva detalii tehnice si-au facut recent aparitia.

Alfa Romeo Spider se va construi pe aceeasi platforma cu noua Mazda MX-5, ambele urmand sa fie produse in japonia, asadar vom avea parte de cel mai bine construit Alfa Romeo din istorie.

Chiar daca platforma tehnica este comuna, cele doua modele vor avea caroserii diferite, singurele elemente la vedere ce se vor gasi pe ambele variante fiind putine la numar, dintre care cel mai important va fi parbrizul. Modelul italienilor masoara cu cativa centimetri mai mult si nu va adopta un dstil retro pentru a pastra aceeasi linie de design lansata de 4C.

Pentru lansare va fi disponibil un motor turbo pe benzina cu cilindreea de 1,4 litri, preluat de la Giulietta, care insa va furniza mai multi cai putere. Transmisia va fi asigurata de o cutie de viteze cu sase trepte si bublu ambreiaj, iar greutatea maxima a masinii nu va depasi 1.100 kg.

 

Primul care va iesi pe piata va fi modelul japonez, Alfa Romeo Spiyder urmand sa fie prezentata publicului in versiunea de serie spre sfarsitul lui 2015.

Share

Leave a Reply

12 + fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373