Stiri

Noile anvelope Nokian Tyres debuteaza inaintea sezonului rece

De 18 octombrie 2018No Comments

Schimbarile extreme de vreme din timpul iernii sunt deja bine cunoscute in toata Europa. Ploile abundente devin din ce in ce mai frecvente, ajungandu-se, astfel, la formarea lapovitei in cantitati ridicate, un fenomen foarte periculos si des intalnit pe soselele uscate.

In primele luni ale anului 2018, Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope din lume, a prezentat cele trei seturi noi de anvelope care completeaza gama de iarna deja cunoscuta pentru calitatea superioara – Nokian WR SUV 4, proiectate special pentru conditiile meteo specifice Europei si modelele nordice, fara nituri, Nokian Hakkapeliitta R3 si R3 SUV.

Noile anvelope de iarna Nokian WR SUV 4 sunt proiectate special pentru soferii de SUV-uri din Europa Centrala, asigurand cea mai buna performanta in conditii de zapada, lapovita si ploaie abundenta. Chiar daca mergi cu masina pe autostrada, in trafic aglomerat sau pe drumuri alpine, condusul este controlat si previzibil atat pe drumuri alunecoase, cat si pe cele uscate. Aceste anvelope premium reprezinta combinatia perfecta intre performanta in conditii de zapada, manevrabilitatea pe suprafete ude si uscate si rezistenta la acvaplanare.

„Caracteristicile versatile de iarna, manevrabilitatea excelenta si constructia specifica SUV-urilor sunt elementele care fac ca Nokian WR SUV 4 sa fie alegerea optima pentru iernile din Europa Centrala”, explica Martin Dražík, Product Manager al Nokian Tyres.

Anvelopele Nokian WR SUV 4 au primit calificativul TÜV SÜD pentru performanta, dovada a excelentei lor si certificarea faptului ca anvelopele testate se ridica la nivelul competitorilor in ceea ce priveste calitatea si performanta. In comparatie cu cinci competitori premium, Nokian WR SUV 4 a excelat la aderenta laterala pe zapada si franarea pe zapada si gheata. 

Aceste anvelope de iarna au fost cotate si ca cele mai bune anvelope testate de revista populara German OffRoad (editia 10/2018), punand accent pe performanta acestora pe zapada si gheata. Potrivit revistei, anvelopele Nokian WR SUV 4 testate, cu dimensiunea de 235/60 R18, sunt singurele anvelope care ofera rezultate bune si in mod constant in orice fel de conditii. Acestea au cele mai bune capabilitati de franare pe zapada, inregistreaza cea mai inalta performanta de accelerare si detin si proprietati imbunatatite specifice anvelopelor de vara.

Structura robusta si durabila, impreuna cu flancurile special consolidate, asigura stabilitatea anvelopelor si rezistenta lor la impact si taieturi ce pot aparea in timpul condusului. Noile Nokian WR SUV 4 sunt disponibilie in categoriile de viteza H (210 km/h), V (240 km/h) si W (270 km/h), iar selectia vasta este compusa din 57 de produse de la 16 la 21 de inchi. 

Anvelope de iarna pentru automobile

Nokian WR A4 combina in mod optim manevrabilitatea de inalta performanta si aderenta pe care te poti baza si iarna. De asemenea, asigura un condus echilibrat pentru masinile sport, chiar si in conditii meteo care se schimba rapid. Nokian WR D4 este campion la capitolul aderenta, iar inovatia sa unica permite un condus echilibrat si sigur pe suprafete umede sau acoperite de zapada.

Nokian WR D3 ofera aderenta de prima clasa si manevrabilitate excelenta pentru conditiile meteo variabile din timpul iernii, precum cele din Europa Centrala. Nokian Hakkapeliitta R2, anvelopa conceputa pentru iernile nordice, este potrivita pentru soferii care au nevoie de confort ridicat si care vor sa reduca considerabil cheltuielile cu combustibilul, preferand, astfel, o anvelopa conceputa cu tehnologia fara nituri care detine cele mai bune caracteristici de siguranta

Share

Leave a Reply

4 × four =