Stiri

Nokian Tyres anunta noi modele pentru gama sa de anvelope de iarna

De 4 ianuarie 2018No Comments

Nokian Tyres introduce in gama sa de anvelope de iarna noi modele bazate pe tehnologie de ultima ora: Nokian Hakkapeliitta R3, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, Nokian WR SUV 4 si Nokian WR G4.

 

Gama versatila de anvelope de iarna de inalta calitate a celui mai nordic producator de anvelope din lume, Nokian Tyres, este completata prin introducerea a patru noi familii de produse: modelele fara tinte Nokian Hakkapeliitta R3 si R3 SUV destinate pietelor din tarilor nordice, Rusia si America de Nord, Nokian WR SUV 4 destinata Europei Centrale si Nokian WR G4 destinata Americii de Nord.

Nokian Hakkapeliitta este un produs special conceput pentru conditiile de iarna solicitante, fiind lider in randul brandurilor de anvelope de iarna din tarilor nordice, Rusia si America de Nord.

„Iarna viitoare, gama noastra de anvelope de iarna Hakkapeliitta va fi mai competitiva ca oricand, deoarece modelului Nokian Hakkapeliitta 9, castigator in multiple teste, i se alatura produsele acestui sezon de iarna, noile anvelopele de iarna Hakkapeliitta fara tinte,” afirma Petri Niemi, directorul departamentului Product and Pricing Management, Nokian Tyres.

„Nokian Hakkapeliitta R3, noua anvelopa de iarna fara tinte, este alegerea numarul unu pentru soferii care apreciaza confortul remarcabil la rulare, siguranta si un mod mai ecologic de a conduce. Aceste  produse noi, care utilizeaza tehnologie de ultima ora, vor contribui la cresterea si sustinerea vanzarilor noastre in sezoanele viitoare de iarna,” adauga Niemi.

Pietele principale pe care vor fi introduse modelele de anvelope de noua generatie, fara tinte, Nokian Hakkapeliitta R3 si Nokian Hakkapeliitta R3 SUV – destinat vehiculelor utilitare sport – sunt cele din tarile nordice, Rusia si America de Nord. Noile produse vor sustine, de asemenea, activitatea pionierului anvelopelor pentru conditii meteorologice de iarna si pe alte piete, precum cele din China, Japonia si Ucraina.

In plus fata de anvelopele de iarna Nokian Hakkapeliitta, compania introduce noi produse specifice sezonului de iarna si pe pietele cu o crestere importanta precum cele din Europa Centrala si America de Nord. Nokian WR SUV 4 este o anvelopa destinata SUV-urilor, adecvata pentru conditiile meteorologice variate specifice Europei Centrale. Manevrabilitatea sa excelenta ofera incredere conducatorului auto chiar si la viteze ridicate.

Share

Leave a Reply

three + five =