Stiri

Nokian Tyres lanseaza doua anvelope profesionale, all-seasons si de iarna

De 10 mai 2021mai 12th, 2021No Comments
; ; ; ; ;

Producatorul scandinav de anvelope premium, Nokian Tyres, introduce anvelopele Seasonproof C si Snowproof C, pentru uz profesional. Modelul Seasonproof C este o anvelopa all-seasons, toate dimensiunile venind echipate cu simbolul Fulg de zapada (3PMSF), care indica faptul ca anvelopele au fost omologate oficial pentru a fi utilizate iarna.

Cele mai multe dimensiuni sunt incluse in clasa de aderenta A, pe teren umed. Gama de produse ofera dimensiuni pentru utilizare profesionala si recreativa versatila, cu o selectie de 25 de produse de la 14 la 17 inci, in categoriile de viteza R (170 km/h), S (180 km/h), T (190 km/h) si H (210 km/h). Gama de produse va fi disponibila pentru consumatori in toamna anului 2021.

Potrivit sondajului realizat de Nokian Tyres privitor la anvelopele all-season, soferii europeni apreciaza, in special, siguranta in toate conditiile meteorologice, pe tot parcursul anului. Pentru soferii de autoutilitare si vehicule de transport, fiabilitatea in diverse conditii si la temperaturi scazute este foarte importanta. Aderenta si manevrabilitatea, alaturi de o buna rezistenta la uzura, au fost alte caracteristici relevante mentionate de utilizatori.

„Anvelopele Seasonproof C au structuri si materiale special concepute pentru transportul greu, iar modelele benzii de rulare si compusii din cauciuc au fost dezvoltate pentru a putea face fata utilizarii profesionale. Noile anvelope Nokian Seasonproof C sunt flexibile si adaptabile chiar si in conditii meteorologice diverse. Acestea sunt potrivite pentru utilizare optima pe tot parcursul anului si vin cu multiple inovatii pentru a garanta siguranta maxima, kilometraj excelent si durabilitate. Proprietatile de manevrabilitate sunt impresionante atat pe carosabil uscat si umed, cat si pe drumurile cu zapada.”, spune Mikko Liukkula, Development Manager, Nokian Tyres.

Conceptul Season Sense combina mai multe caracteristici inovatoare in designul benzii de rulare, structura si compusul din cauciuc. Modelul de rulare multifunctional directional, in forma de V, cu blocuri centrale rigide, este adaptat pentru a oferi siguranta si confort pe tot parcursul anului. Durabilitatea noului produs este maximizata prin tehnologia unica Aramid Sidewall de la Nokian Tyres. Fibrele de aramida intaresc peretii laterali, oferind mai multa durabilitate si protectie in situatii de condus exigente.

Noile anvelope vin cu o rezistenta la uzura cu peste 15% mai mare fata de modelul Nokian Weatherproof C, in conditii de drum diferite. De asemenea, rezistenta redusa la rulare face ca noul model sa fie o optiune eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil pentru soferii care doresc sa mentina o amprenta de mediu scazuta, economisind in acelasi timp costurile combustibilului.

Anvelope de iarna Snowproof C

Gama Nokian Snowproof C ofera diverse dimensiuni pentru utilizarea profesionala si recreativa, cu o selectie de 27 de produse de la 14 la 17 inci, in categoriile de viteza R (170 km/h), T (190 km/h) si H (210 km/h). Gama de produse va fi disponibila pentru consumatori in toamna anului 2021. 

Noua anvelopa Snowproof C ofera siguranta, durabilitate si condus fara efort in fiecare zi. Conceptul Alpine Sense Grip ofera aderenta excelenta pe drumuri inzapezite, noroioase si umede, precum si o experienta de condus previzibila si echilibrata. Conceptul include caracteristici inovatoare in privinta designului benzii de rulare a anvelopei, compus din cauciuc si structura. Modelul benzii de rulare optimizat pentru iarna, cu striatii personalizate, agresive si muchii multiple ofera aderenta si siguranta in diferite conditii de iarna si o manevrabilitate echilibrata si usor de controlat, chiar si in cazul sarcinilor grele. 

Compusul de rulare Alpine Grip este adaptat pentru iernile din Europa Centrala si are performante bune pentru temperaturi diverse. acesta ofera aderenta impresionanta pe zapada si carosabil umed si o rezistenta excelenta la uzura. De asemenea si aceste anvelope de iarna folosesc tehnologia brevetata Aramid Sidewall.

Share