Stiri

Nokian Tyres sponsorizeaza Campionatul Mondial de Orientare

De 2 august 2018No Comments

Nokian Tyres sponsorizeaza pentru a treia oara Campionatul Mondial de Orientare. Acesta va avea loc in doua orase din Letonia – Riga si Sigulda – intre 4-11 august. In cadrul campionatului, participanti din aproape 50 de tari vor concura, timp de o saptamâna, la cinci sporturi: sprint, stafeta sprint, alergari pe distante mijlocii si lungi si stafeta.

Parteneriatul dintre Nokian Tyres si Federatia Internationala de Orientare (International Orienteering Federation – IOF) a inceput inca din 2016. Anul trecut acestia au semnat un nou contract, pe o durata mai lunga, privind sponsorizarea Campionatului Mondial de Orientare si statutul de sponsor titular al partenerului IOF, lucru care poate fi vazut si in Cupa Mondiala de Orientare.

Un stil de viata activ si respect pentru natura

Entuziastii acestui sport – foarte popular in tarile nordice si in Europa Centrala – sunt in cautare de provocari, fiind adepti ai miscarii, ai activitatilor in aer liber si ai naturii. Colaborarea dintre comunitatea internationala de orientare si Nokian Tyres a fost fireasca inca de la inceput. Acest sport se potriveste perfect cu valorile companiei, ele promovând miscarea in conditii de siguranta, aventura si un stil de viata activ.

Orientarea este un sport extraordinar si surprinzator, care combina experienta in sport, aprecierea fata de natura si testarea limitelor mentale si fizice. Poate fi un sport de familie si este si in acord cu cultura companiei noastre. Talentul, determinarea si increderea in propriile puteri pot impulsiona atat oamenii, cat si companiile.”, declara Antti-Jussi Tähtinen, Vicepresedintele Departamentului de Marketing al Nokian Tyres.

Expertul situatiilor pline de provocari

Nokian Tyres, pentru ca este cel mai nordic producator de anvelope, este recunoscut ca expert al terenului accidentat si al conditiilor meteorologice variabile. Valorile companiei, nascute din spiritul nordic, cat si obiectivul acesteia de a fi pionier al sustenabilitatii in cadrul industriei anvelopelor, sunt demonstrate prin produsele sale sigure si ecologice.

Nokian Tyres este un partener extraordinar, mai ales pentru ca procesul lor de productie se concentreaza pe expertiza conditiilor pline de provocari si ecologie, ambele aspecte fiind foarte importante si pentru entuziastii acestui sport. Suntem foarte bucurosi pentru faptul ca Nokian Tyres este alaturi de noi ca partener principal al Campionatului Mondial de Orientare”, declara Tom Hollowell, CEO al IOF.

Ca o completare a sustinerii acestui sport, Nokian Tyres promoveaza si un stil de viata sanatos, fiind si principalul sponsor al triatlonului Nokian Tyres IRONMAN 70.3 din Finlanda.

Share

Leave a Reply

5 × 5 =