Tehnologie

Noua gama QuadProof de la JVC propune o camera video rezistenta la socuri, praf, apa si temperaturi scazute

De 28 august 2015No Comments

221031_GZ-R3xxB-wet-w850

Oferta larga de echipamente pe care le putem folosi in ziua de azi pentru inregistrarea unui film a dus la scaderea interesului pentru camerele de fimat clasice, insa JVC adauga o caracteristica importanta celor deja existente si anume rezistenta la socuri, praf, apa si temperaturi scazute.

Noua gamă JVC a fost gândită să facă faţă oricărei situații neprevăzute ce poate apărea într-o vacanţă, fie că e vorba de nisipul fin al plajelor, de temperaturile scăzute de pe pârtie, de şocuri accidentale sau de filmări subacvatice. Mai exact, camerele sunt rezistente la praf, la temperaturi extreme:între -10 şi 400Celsius, la şocuri: pâna la 1,5 m şi la apă: pot fi scufundate până la 5 m. Cu atâta libertate de mişcare, filmele din vacanţa familiei vor fi mai intense şi mai dinamice.  Mai mult, bateria internă performantă cu autonomie de 5 ore oferă utilizatorului mai multă mobilitate, fără a fi necesare baterii suplimentare. Stabilizatorul de imagine avansat A.I.S. oferă claritate imaginilor filmate în Full HD 1920×1080.

Modelele JVC QuadProof 2015 GZ-RX515 şi GZ-R315 reprezintă combinația perfectăîntre duritatea și rezistența unui action cam și performanţele unui camcorder.

JVC GZ-RX515BEU

Bucurându-se de toate avantajele gamei QuadProof, vârful gamei Everio, JVC GZ-RX515 este un gadget pe care te poţi baza oricând, capabil să înregistrezeaudio şi video la calitate FullHD1920x1080 la o rată bit de 24Mbps, indiferent de condiţiile meteo. Funcţiile sale speciale suprimă automat zgomotul produs de vânt, dar şi stabilizează imaginea, indiferent de situație. Iar lampa de iluminare automată asigură claritatea imaginii în orice condiţii de luminozitate.

Ideal pentru vacanţă, JVC GZ-RX515 are chiarşi funcție de transfer date prin Wi-Fi către smartphone sau tabletă pentru a urmări mai uşor propriile producţii cinematografice, dar şi pentru un transfer mai rapid. Şi pentru că a fost special gândită pentru confortul familiilor, camera poate fi folosită inclusiv pentru monitorizarea activităţii celor mici, datorită capacităţii de a transmite pe smartphone sau tabletă prin Wi-Fi, în timp real, imaginea pe care o înregistrează.

Detalii tehnice:

o         carcasă cu rezistență cvadruplă

o         senzor CMOS de 2,5M cu iluminare din spate

o         zoom optic 40x (zoom dinamic 60x)

o         lentilă HD Konica Minolta

o         înregistrare la rată bit de 24Mbps

o         filmare Full HD și fotografiere simultană la 2M

o         înregistrare video progresivă AVCHD

o         fereastră de prim-plan încorporată în display-ul cu imaginea generală și înregistrare timelapse

o         stabilizator de imagine avansat (A.I.S.)

o         lampă de iluminare automată

o         funcții WiFi

o         baterie internă cu autonomie de 5h

o         Pret cu TVA: 1999 lei

JVC GZ-R315

Tot din gama QuadProof 2015, camera JVC GZ-R315 oferă beneficiile unei camere versatile, ce filmează FullHD1920x1080, se bucură de senzorul CMOS de 2,5M cu iluminare din spate şi de bateria cu durată de viaţă de până la 5 ore, având în acelaşi timp avantajul de a face faţă intemperiilor, la un preţ atractiv.

Detalii tehnice:

o         carcasă cu rezistență cvadruplă

o         senzor CMOS de 2,5M cu iluminare din spate

o         zoom digital 200x

o         efecte speciale la înregistrare (video/statice)

o         lentilă HD Konica Minolta

o         baterie internă cu autonomie de 5h

o         filmare Full HD și fotografiere simultană la 2M

o         înregistrare timelapse

o         stabilizator de imagine

o         Pret cu TVA: 1499 lei

 

Share

Leave a Reply

1 + fourteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373