Stiri

Noua generatie de lumini de zi pentru masini de la Philips

De 5 august 2014No Comments

Din dorința de a reduce numărul de accidente rutiere, nu mai puțin de 17 țări, între care și România, au introdus în Codul Rutier norme privind obligativitatea folosirii luminilor de întâlnire pe timp de zi în timpul deplasărilor în afara localității.

Mai mult, legislația europeană prevede echiparea obligatorie a tuturor autoturismelor noi și camionetelor mici produse începând din anul 2011 cu lumini de întâlnire pe timp de zi (Daytime Running Light sau DRL). În plus, începând din august 2012 această măsură a fost aplicată și în cazul camioanelor și autobuzelor.

Philips Automotive și-a asumat rolul de pionier în crearea nișei dedicate dispozitivelor DRL aftermarket menite să echipeze automobilele produse înainte de 2011. Iar Philips DRL9, a treia generație de astfel de soluții, oferă vizibilitate sporită și un aspect îmbunătățit, care va scoate în evidență mașina dumneavoastră.

Noul design optic este format din 9 puncte LED în fiecare modul, oferind un iluminat stilat și uniform, similar unuia oferit de o bară luminoasă. Dispozitivul se poate monta în  unghiuri de până la  +/-40° față de planul orizontal, +/-2° pe verticală, +/-32° în diagonală. 

DRL9 este omologat conform ECE R87 (legal pentru drum) și este compatibil cu mașini hibride, electrice și cu sistem start-stop. Carcasa este din aluminiu, rezistentă la apă, sare, praf sau nisip, iar geamul este testat pentru rezistența la impactul cu pietrișul.

Share

Leave a Reply

thirteen + nineteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373