HighlightStiri

Noua Kia K5 dezvaluie indicii despre viitoarea generatie Optima

De 12 noiembrie 2019No Comments
; ; ; ;

Kia Motors a publicat azi imagini cu exteriorul noul K5 sedan, in specificatiile pentru piata sud-coreeana. Fotografiile reliefeaza o serie de schimbari estetice care vor fi cel mai probabil translatate la versiunea europeana Optima, a carei lansare este programata pentru anul vitor. Partea anterioara este dominata de calandrul cu design tridmensional, „Tiger Nose Evolution” si semnatura luminoasa, care se prelungeste si pe aripa fata.

Lateralul are o linie musculoasa si dinamica, asemenea unei feline in miscare, aducand putin aminte de modelul Stinger. Liniile si proportiile ascund vizual gabaritul real al masinii, pentru ca vorbim de o lungime de 4.905 mm si o latime de 1.860 mm, cu 50 mm, respectiv 25 mm mai mult decat modelul inlocuit. Ampatamentul a fost extins la 2.850 mm, iar inaltimea s-a diminuat cu 20 mm, pana la valoarea de 1.445 mm.

Stopurile sunt unite printr-o banda luminoasa punctata, ce face aluzie la pictogramele folosite in aparatele de monitorizare a batailor inimii. Chiar daca luneta este foarte inclinata, nu este vorba despre un liftback, ci portbagajul se deschide separat, ca la orice sedan clasic.  K5 este disponibila cu jante ce pornesc de la 16 inci si pana la 19 inci, in trei culori disponibile: negru, gri inchis si gri deschis.

Share

Leave a Reply

four + twelve =