HighlightStiri

Noul Alfa Romeo 6C a primit unda verde de productie

De 22 ianuarie 2018No Comments

Venita din partea tunerului Pogea Racing, specializat de doua decenii in masini Alfa Romeo, stirea unui nou model al marcii italiene a surprins pe toata lumea.

Citand o sursa de absoluta incredere, tunerul mai sus mentionat anunta ca Fiat Chrysler Automobiles a decis sa dea unda verde productiei unui nou model sport care va fi denumit 6C.  Prezentarea noului Alfa Romeo 6C ar urma sa aiba loc catre finele acestui an sau la inceputul anului viitor urmand ca lansarea pe piata sa fie posibila in 2020.

Sergio Marchionne, CEO Fiat Chrysler, a declarant recent ca ar fi o sinucidere pentru marci ca Alfa Romeo si Maserati sa nu investeasca in extidnerea portofoliului de produse, lucru despre care s-a discutat si in anii precedenti. Pe langa modelele Giula si Stelvio, Alfa Romeo va mai pregati un SUV de mari dimensiuni si, daca sursele vor fi cu adevarat autentice, un model sport.

In acest moment nu se cunosc detalii despre viitorul model 6C, insa se banuieste ca aceste va fi mai mare decat 4C si va avea tractiune spate.

Share

Leave a Reply

sixteen − 5 =